Este centro toma su nombre del antiguo uso del edificio como f‡brica de conservas y ha sido objeto de un importante proyecto de rehabilitaci—n. Se estructura en diferentes emplazamientos de diversas alturas en torno a los dos patios que formaban el armaz—n original de la antigua F‡brica. Es la estrategia del reciclaje y la recuperaci—n que convierte el espacio en un moderno, espectacular y funcional museo de arte contempor‡neo. This center takes its name from the old use of the building as a cannery and has been subjected to an important rehabilitation project. It is structured in different spaces of varying heights around two courtyards that formed the original framework of the old factory. Is the strategy of recycling and recovery which converts the space in a modern, spectacular and functional contemporary art museum.

Located in Ceutí, it is intended to become a meeting point for international and local art. This contemporary art centre will be linked to the Department of ICA (The Cultural Industries and Arts Institute) of the Regional Ministry of Culture and Tourism.

This center takes its name from the old use of the building as a cannery and has been subjected to an important rehabilitation project. It is structured in different spaces of varying heights around two courtyards that formed the original framework of the old factory. Is the strategy of recycling and recovery which converts the space in a modern, spectacular and functional contemporary art museum.

La Conservera has undergone a significant renovation led by architect Fernando de Retes, who has devised a dynamic and flexible design to accomodate some exhibition and production halls of impressive dimensions. The galleries are all different and distinctive, and provide a total 4,800 square meters (51.666 square foot) of exhibition and working space.